Eren Avşar Boğazkapı İlkokulu

Vizyon: Gelecek nesillerin en önemli gereksinimi olan sorgulayıcı bir anlayışla başlayan, kendini içinde yaşadığı toplumun değerleriyle özümsemiş, geleceğini çağdaş anlayışın temel ilkeleri üzerine oturtmuş nesiller yetiştiren ve bu anlayışını öğrenme ve gelişmenin her alanında gösteren bir ilkeler bütünü ile eğitim –öğretimde çağdaş kurumlar ve de medeniyetler seviyesine ulaşmaktır.

Misyon: Demokrasiyi benimsemiş,çağdaş, insan haklarına saygı duyan,yeniliklere açık olan,Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş,toplum içindeki sorumluluğunu bilen,çağın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan,kendisi ve çevresiyle barışık ,faydalı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: Ders başlama saati: 8.50 Ders Bitiş saati : 15.00
Isınma: Isınma : Sınıflarımız soba ile ısınmaktadır. Sobalarımızda odun kullanılmaktadır.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 554 898 1677

WEB - https://bogazkapio.meb.k12.tr

Adres - BOĞAZKAPI KÖYÜ BOĞAZKAPI KÜME EVLERİ NO 16 SASON / BATMAN

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Boğazkapı Köyü Sason/BATMAN

Adres - BOĞAZKAPI KÖYÜ BOĞAZKAPI KÜME EVLERİ NO 16 SASON / BATMAN

Ulaşım Ulaşım servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 75 km, İlçe merkezine 5 km uzaklıktadır.